De Limited Runs van Damascus Gear: Operation Tokyo gaan morgen live

Damascus Gear: Operation Tokyo
niet beschikbaar
nee
PlayStation 4, Vita

Dankzij hun E3 show van dit jaar hebben een hele hoop mensen voor het eerst kennis gemaakt met de naam Limited Run Games. Maar desondanks weet slechts een enkeling wat die nu precies doet.

Zoals de naam eigenlijk al verraadt, zorgt Limited Run voor een fysieke release van een eerder enkel digitaal te verkrijgen game, waarbij slechts een zeer beperkte oplage wordt geproduceerd. De games verkopen daardoor snel uit en zijn geliefd bij verzamelaars.

Damascus Gear: Operation Tokyo is een titel die zo'n Limited Run krijgt, welke morgen om 16:00 live gaat. In totaal zullen vierduizend exemplaren voor de PlayStation Vita en zesduizend exemplaren voor de PlayStation 4 worden geproduceerd, waarvan de helft voor elke console in combinatie met de soundtrack wordt verkocht. En eens deze op zijn, pis je permanent achter de pot. Hou deze website daarom in de gaten als je dit spel aan je verzameling toe wilt voegen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Limited Run Games of Arc System Works, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Limited Run Games

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner