De eerste generatie Pokémon krijgt een nieuwe knuffellijn

Pokémon is en blijft een wereldwijd fenomeen en Nintendo en Game Freak blijven daarom maar met nieuwe games en monstertjes komen. De afgelopen jaren is echter een tweede trend binnen de franchise waar te nemen: nostalgie.

In Pokémon (Ultra) Sun en (Ultra) Moon werden spelers van het eerste uur verrast door de Alolan-varianten van enkele van de oudste Pokémon en in Pokémon: Let's Go Pikachu & Let's Go Eevee zijn de latere toevoegingen zelfs niet vertegenwoordigd. En deze trend trekt nu ook door naar de merchandise met de Pokémon Fit-lijn, die alle 151 originele monsters in knuffels verandert.

De Pokémon Fit-lijn is in dat opzicht anders dan reguliere Pokémon-knuffels, die zich veelal focussen op de fanfavorieten. Het all-inclusieve beleid is echter niet het enige verschil. Ook de grootte — een Fit-knuffel past in je handpalm — en de lage prijs van omgerekend € 9,- zijn opvallend. Zo heb je de hele familie al bij elkaar voor € 1359,- plus verzendkosten. Voorlopig zijn de Fit-knuffels namelijk enkel in Japan te krijgen. De eerste dertig Pokémon, op onderstaande afbeelding te zien, zijn reeds verkrijgbaar. En de rest volgt in november.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner