De E3 2019 Nintendo Direct krijgt een datum en tijd

De tijd waarin Nintendo met een delegatie afreisde naar Los Angeles om in juni een persconferentie te geven op de E3 liggen al heen ver achter ons. De grote N besloot enkele jaren geleden om lekker eigenwijs te zijn en niet meer op het podium te klimmen. In plaats daarvan organiseert het toernooien, livestreams en natuurlijk een speciale Nintendo Direct.

Het bedrijf achter series als Super Mario, Pokémon en Metroid zal op 11 juni, om 18:00 onze tijd, een speciale Nintendo Direct uitzenden die zich zal focussen op Nintendo Switch-titels die dit jaar nog gaan verschijnen, evenals nieuwe content voor reeds verschenen games. Hierbij zijn geen specifieke titels genoemd, maar onder andere Pokémon Sword & Shield, Luigi's Mansion 3 en Fire Emblem: Three Houses liggen voor de hand.

Nadat de Nintendo Direct eindigt, zal de stream overgaan op Nintendo's Treehouse team, welke de daaropvolgende drie dagen te volgen zijn en dieper in zullen gaan op hetgeen dat in de Direct werd getoond. Ook over de inhoud hiervan weten we feitelijk niets.

Bron: Nintendo

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner