De bèta van Albion: Online eindigt met een klapper

Albion: Online
17/07/2017
MMORPG
ja
PC

Albion: Online-spelers kijken ongetwijfeld op tegen aankomend weekend. Hun geliefde MMORPG zal namelijk aankomende maandag voor een week plat gaan, terwijl de servers leeg worden geveegd voor de officiële release. Voor het zover is, krijgen we echter nog een paar events.

Op het persportaal van Albion: Online valt te lezen dat we tot aan de release nog drie events krijgen om het einde van de bèta in te luiden; beginnend met de Rise of the Guardians. In dit event zijn de recent toegevoegde guardians op hol geslagen en gooien ze Albion in chaos. De gekte begint vanavond om acht uur, dus weer voorbereid.

Op zaterdag 8 juli, om zes uur in de ochtend, begint het tweede event: Show Me the Money!. Tijdens dit event hebben dienaren van de koning het geld van de spelers gestolen en zich verstopt in de gigantische spelwereld. Wie ze vindt én doodt, kan hun buit innen en meenemen naar de full release. Ga er dus maar van uit dat je niet de enige bent die ze zoekt.

Het echte einde wordt op 9 juli, om tien uur 's avonds, ingeluid met publieksfavoriet Castle Siege Sunday. Bescherm de kastelen in Heart of the Forest en Creag Rudd om grote geldbedragen te winnen, welke worden overgeheveld naar de full release op 17 juli.

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner