David Vonderhaar lijkt ranked play in Call of Duty: Black Ops - Cold War te bevestigen

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

De herinterpretatie van Call of Duty: Modern Warfare die vorig jaar verscheen mag dan wel goed ontvangen zijn, maar het was zeker geen perfecte game. Vooral spelers die hun tijd doorbrachten in de multiplayer hadden de nodige klachten, waaronder het gebrek aan een serieuze ranked play. Daarom vroegen diezelfde spelers zich af of Cold War in die behoefte zou voorzien.

Treyarch heeft vooralsnog geen duidelijk antwoord gegeven op die vraag, maar een uitspraak van Studio Design Director David Vonderhaar insinueert dat ranked play in het spoedig te verschijnen spel aanwezig zal zijn.

''Ken jij een Black Ops zonder een hardcore competitieve agenda?'' vraagt Vonderhaar eens geconfronteerd met de vraag of ranked play in Cold War zal zitten. ''Kun je er een bedenken? Ik niet. Dat is je antwoord zonder dat ik je iets verteld heb.''

Dat lijkt een pasklaar antwoord toch? Ranked play is bevestigd! Echter kunnen wij ons weldegelijk een Black Ops bedenken zonder ranked play: het origineel dat tien jaar geleden verscheen. Desondanks lijkt het een inkoppertje dat eSports-spelers hun lol op kunnen met de release van dit jaar.

Bron: Dexerto

Discord

Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
26%
Totaal aantal stemmen: 101 | 0 reacties

Games Headliner