Children of Morta ontvangt een zevende held in gratis update

Action RPG Children of Morta ontvangt een gratis update, die een zevende speelbare held genaamd Apan toevoegt, samen met een hoop begeleidende content.

Wat bijzonder is aan deze nieuwe heldin, is niet dat ze een combinatie is van een healer en een tank, die zowel het speelveld in goede banen kan leiden als kan ingrijpen wanneer het er slecht uitziet, noch is het dat ze geen lid is van de Bergsons' familie. Wat haar bijzonder maakt, is dat ze gemaakt is door twee backers van de originele Kickstarter: AgaRar and GlueBubble.

''Het idee van Apan kwam na een brainstorm-sessie van mij en mijn partner. We maakten haar origineel een wees, maar veranderde dat later naar een moeder om beter aan te sluiten op het verhaal en de thema's van Children of Morta. Een sterke leider van nomadische helers, die zich aansluit bij de Bergsons om ze te helpen in hun strijd tegen Corruption. We hopen dat onze inspiratie, en het harde werk van Dead Mage, zich vertaalt naar een karakter waarvan jullie kunnen genieten in de komende jaren.''

De update met Apan is nu te downloaden en bevat naast het karakter negen nieuwe cutscenes, een hoop speciale nieuwe skills en 32 runes voor Apan. Haar toevoeging is echter desondanks ook goed nieuws voor zij die bij hun eigen karakter willen blijven. Alleen al haar aanwezigheid helpt doordat je betere potions maakt.

 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner