CD Projekt RED viert het thuisland met de Made in Poland Sale

Als we het hebben over videogame-ontwikkelaars die in Polen zitten, dan denken de meeste direct aan CD Projekt RED. De ontwikkelaar werd wereldberoemd dankzij het succes van The Witcher 3: Wild Hunt en is sindsdien het visitekaartje van game-ontwikkeling in Polen. Maar natuurlijk zijn er veel meer bedrijven die games maken in het land te vinden.

CD Projekt RED geeft deze bedrijven nu een zetje in de goede richting, met de Made in Poland Sale op Good Old Games. Hierbij krijg je tot wel 90% korting op games als Beat Cop, Darkwood, This is the Police, >observer_, Layers of Fear, Ronin, Shadow Warrior en natuurlijk The Witcher. Deze kortingen zijn beschikbaar tot en met komende maandag en staan mooi opgesomd op deze pagina.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt RED of de betrokken ontwikkelaars en uitgevers, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner