CD Projekt onthult speciale Cyberpunk: 2077-rugzak

Cyberpunk 2077
RPG
nee
niet beschikbaar

Dat Cyberpunk: 2077 merchandise zelfs voor de release van de game al gewild is, bleek wel toen vesten van de E3 voor woekerprijzen op eBay werden verkocht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat CD Projekt hier alvast op probeert in te spelen.

Een van de manieren waarop het dit doet, is met deze speciale rugzak met een Cyberpunk 2077-thema. Het hebbedingetje is gemaakt van Cordura 420D Nylon en bevat niet enkel waterdichte ritsen, maar ook een speciaal compartiment voor een laptop van maximaal 15''. En als je meer mee moet nemen, heb je in totaal 20L ruimte om dat mee te doen.

Natuurlijk zit aan een product als dit een flink prijskaartje. Maar liefst € 99,- exclusief verzendkosten. Als je dat echter geen probleem vindt, kun je hier je order plaatsen.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: CD Projekt

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner