Button City komt later dit jaar

Vandaag is tijdens de Wholesome Direct (een presentatie vol schattige games) bekend geworden dat  Button City later dit jaar op Steam verschijnt. Een game waarin je met Fennel Fox je nieuwe woonomgeving verkent en vrienden maakt met konijnen, panda’s en andere schattige dierenkinders van Button Town.

Tijdens je zoektocht naar je plek binnen deze gemeenschap wordt je dwars gezeten door de gierige kat Peppermint Pepperbottom, die de plaatselijke arcade (waar de vrienden en de speler veel tijd gaan doorbrengen) afbreekt met enkel dollartekens in zijn ogen. Voorkom dat winstbejag een einde maakt aan de mooiste zomers van je jeugd.

“We wilden dat de beelden en muziek nostalgische gevoelens zouden oproepen van zomers plezier bij de lokale arcadehal, waar nieuwe vriendschappen werden gesmeed bij populaire spellen. Er is eigenlijk wel iets voor iedereen”, zegt Ryan Woodward (hoofd programmeur) bij Subliminal Gaming. “De grappenmakerij waar onze harige vrienden mee komen in Button City wordt groter dan het leven maar het hart van het verhaal is echt over dat gevoel van gemeenschap en samen √©√©n zijn om te beschermen waar we zo van houden.”

In de video die vandaag onthuld is vinden we een bonte compilatie van de wereld, het verhaal en de arcadegames in Button City. 

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner