Borderlands 3 krijgt zijn eigen Battle Royale

Hoewel we vorig jaar nog bedolven werden onder de Battle Royale-games die probeerden mee te liften op het succes van Fortnite en PUBG, is gebleken dat het verdomd moeilijk is om die games van de troon te stoten. Ontwikkelaars zijn daarom teruggegaan naar hun reguliere projecten, terwijl we nog maar weinig horen over nieuwe games binnen dit genre.

Gearbox heeft daar echter geen boodschap aan en voegt doodleuk een Battle Royale mode aan Borderlands 3 toe met de Designer's Cut DLC van Season Pass 2. Maar Gearbox zou Gearbox niet zijn als het daar niet zijn eigen draai aan zou geven. Daarom draait deze Battle Royale, hoe kan het ook anders, om loot.

Arms Race, zoals het heet, is een spelshow die wordt gepresenteerd door Vault Hunters Axton en Salvador en je de kans geeft om een uniek Legendary Weapon te vinden. Het idee is dat deelnemers loot verzamelen en het naar een extraction point brengen om het mee naar buiten te mogen nemen. Als ze sterven zijn ze echter alles kwijt, dus je wil niet te veel in een keer meedragen. En alsof dat nog niet lastig zat is, is er een extra obstakel voor zij die het felbegeerde wapen hopen mee te smokkelen: Heavyweight Harker, de laatste baas van het Stormblind Complex.

Om ervoor te zorgen dat Arms Race makkelijk benaderbaar is voor alle spelers, worden bestaande gear en skills weggenomen in deze mode, zodat alles spelers op een gelijk niveau zitten. Daar gaat je comfort zone...

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
26%
Totaal aantal stemmen: 101 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner