'Bommen-bowling' en 'graaf-wanten' in Skyward Sword

The Legend of Zelda: Skyward Sword
18 November 2011
Action adventure
nee
Wii

Naar aanleiding van de nakende release van het nieuwe deel uit één van Nintendo's populairste franchises, geeft het bedrijf met mondjesmaat nieuwe informatie vrij. Vandaag geeft Nintendo wat meer uitleg over enkele gadgets die Link zal ontdekken.

Muziek heeft altijd een grote rol gespeeld in de avonturen van Link; in Skyward Sword bespeelt Link een magische harp. Welke liedjes hij zal leren en welk effect ze zullen teweegbrengen is nog een raadsel.

Op zijn weg naar de vulkaan Eldin zal Link, naar goede gewoonte, kennismaken met een volk van rare creaturen: geen stenen-etende Gorons deze keer, maar wel de Mogma. Van hen krijgt Link zijn vertrouwde 'bom bag' met bommen die Link, dankzij de bewegings-controller van de Wii, op nieuwe manieren kan gebruiken. Zoals je kon zien in de trailers zal je een bom, net als een bowlingbal, met effect over de grond kunnen wegrollen.

Link kan ook 'digging mitts', vrij vertaald 'graaf-wanten', aandoen om waardevolle voorwerpen op te graven. De Zelda-franchise kennende, moet Link de wanten ook op andere, originele manieren gebruiken om puzzels op te lossen.

Als je alles wil weten over de gadgets in Links nieuwe avontuur moet je vanaf 18 november de game in huis  halen.

 

 

Bron: IGN

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner