Bezitters Halo: The Master Chief Collection krijgen gratis Halo 3: ODST en meer

Halo: The Master Chief Collection
11/11/2014
First-person shooter
ja
Xbox One

Toen duizenden fans voor het eerst Halo: The Master Chief Collection opstartten, werden velen teleurgesteld. Al sinds de lancering kampt The Master Chief Collection namelijk met problemen rond de multiplayer. Het kan enorm lang duren voordat je eindelijk wat tegenspelers hebt gevonden en niet alle playlists zijn op het moment beschikbaar. 343 Studios wil zich hiervoor verontschuldigen en geeft daarom bezitters van Halo: The Master Chief Collection de campaign van Halo 3: ODST en meer cadeau.

Iedereen die Halo: The Master Chief Collection sinds de lancering tot en met 19 december heeft gespeeld, kan gratis de campaign van Halo 3: ODST downloaden zodra deze beschikbaar komt. De singleplayer komt beschikbaar binnen The Master Chief Collection en heeft een resolutie van 1080p en een framerate van 60fps. 343 Studios is pas net begonnen met het porten van ODST waardoor het nog tot de lente van 2015 kan duren voordat de port af is.

Verder zal de map Relic geremastered worden en gratis beschikbaar komen voor alle bezitters van Halo: The Master Chief Collection. Relic verscheen origineel in Halo 2 en 343 Studios geeft aan voor deze map te hebben gekozen omdat de map geschikt is voor alle gamemodi. Ook de remaster van Relic zal waarschijnlijk pas in de lente van 2015 af zijn.

Als laatste zullen alle huidige spelers van Halo: The Master Chief Collection één maand gratis Xbox Live Gold en een exclusieve Nameplate en Avatar krijgen. De Nameplate en Avater komen deze maand al beschikbaar, terwijl de maand gratis Xbox Live Gold ergens in het begin van het jaar 2015 weggegeven zal worden.

343 Studios meldt dat we volgende week alle 10 de episodes van de coöperatieve modus van Halo 4 genaamd Spartan Ops kunnen verwachten. Spartan Ops komt beschikbaar via een content update die ook de algemene ervaring zal verbeteren.

Bron: Halo Waypoint

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner