Bethesda brengt gewilde Doom-minifigurines terug

Elke grote videogame franchise heeft zo zijn zeldzame merchandise. En Doom is daarop geen uitzondering. Verzamelaars die verzot zijn op merchandise van id Softwares first-person shooter zullen daarom ongetwijfeld bekend zijn met de minifigurines die in 1997 zijn verschenen.

Zoals je had kunnen zien aankomen, zijn er vandaag de dag veel meer fans dan dat er figurines zijn, waardoor prijzen behoorlijk rap oplopen. De waarde zal echter vermoedelijk spoedig gaan kelderen, daar Bethesda heeft aangekondigd nieuwe exemplaren te gaan maken.

De volledige serie van veertien minifigurines wordt geproduceerd met de originele materialen, waardoor ze (nagenoeg) identiek zouden moeten zijn aan de exemplaren die 22 jaren geleden zijn verschenen, en is nu te reserveren op de webshop van Bethesda voor $200. De verzending zal naar verwachting eind maart plaatsvinden.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda of id Software, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Bethesda

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner