BetaDwarf laat zien wat Valorian allemaal in huis heeft

Minion Masters
2 december 2016 (Early Access), 25 mei 2019 (full release)
niet beschikbaar
ja
PC

BetaDwarf, het bedrijf achter het relatief populaire Minion Masters, heeft een nieuwe held die spelers kunnen ontgrendelen uit de doeken gedaan. Als beloning zes van de Premium Pass of nummertje 49 van de Free Pass is hier de supreme commander van de Chapter of Light: Dawn Marshall Valorian.

Stoer klinkende titels zeggen natuurlijk weinig als het aankomt op capaciteiten. Daarom kregen we bij de onthulling al redelijk wat details over hoe deze held zal functioneren op het slagveld. Zo zal hij je toren verdedigen met een trage, maar krachtige aanval die veertig schade doet en een bonus van vijf krijgt per Empyrean card die je in je hand hebt. Maar dat mag ook wel met een cooldown van twee seconden.

Als een dienaar van het licht heeft Valorian meer in huis dan een flinke aanval. Met Holy Light kan hij maximaal vijf gewonde Minions helen voor vijftien schade. En dat eens per vijf seconden. Datzelfde licht kan hij echter ook offensief inzetten met Searing Light, waarmee hij vijf willekeurige Minions aanvalt. De meeste nuttige lichtstraal is echter Divine Light, die zowel je aanvalskracht als helende licht verdubbeld.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner