Bespaar nu op Out of the Park Baseball 20

Out of the Park Baseball 20
22/03/2019
Construction and management
nee
PC

Daar waar wij in Europa massaal uit ons bol gaan voor voetbal, darts en tennis, daar hebben ze in de VS hele andere sporten waar ze wild van worden. Basketbal, rugby en natuurlijk baseball laten daar hartjes sneller kloppen en zijn het onderwerp van menig game.

Mocht jij een Europeaan zijn die juist van baseball houdt, dan heb je allicht wel eens gehoord van de Out of the Park Baseball-serie, waarin je de leiding krijgt over jouw eigen team. En het nieuwste deel daarvan is gisteren op Steam verschenen.

Zoals wel met meer games die op¬†Steam verschijnen het geval is, wordt dit gevierd met een launch korting, die ditmaal 10% bedraagt. Je betaalt daarom geen ‚ā¨ 36,99, maar ‚ā¨ 33,29 als je het uiterlijk 29 maart hier haalt.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Out of the Park Developments, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner