Bespaar nu op de games van Curve Digital

Ondanks dat je dit bericht hebt aangeklikt, is de kans groot dat je nog nooit hebt gehoord van uitgever Curve Digital. Het bedrijf gaat al wat jaartjes mee en heeft enkele hitjes in diens portfolio, maar toonde zichzelf nooit zo prominent als dat andere indie-uitgevers als Focus Home Interactive of Devolver Digital wel deden.

Toch is de kans groot dat je wel gehoord hebt van spellen die Curve heeft uitgegeven. Ze hebben immers games als Manual Samuel, Human: Fall Flat, Bomber Crew, Snake Pass, 10 Second Ninja X, Stealth Inc en Velocity Ultra op hun naam staan. En een hoop van die games zijn nu in de aanbieding.

Wie hier klikt gaat naar Fanatical, waar je tot wel 90% korting kunt krijgen op maar liefst veertien producten uit hun catalogus. Plezier ermee!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Curve Digital of de betrokken ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner