Bespaar nu aanzienlijk op Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition

Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition
25/09/2018
niet beschikbaar
nee
PC

Toen de originele Pathfinder: Kingmaker op PC verscheen, was de ontvangst van gamers voor het grootste deel positief. Er waren hier en daar wat op- en aanmerkingen, maar dat was meer opbouwende kritiek dan daadwerkelijke klachten. Ontwikkelaar Owlcat Games nam het desondanks ter harte.

Daarom verscheen in september van 2018 de Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition met een hoop nieuwe content en verbeteringen. En die verbeterde versie is nu in de aanbieding bij Good Old Games. Normaliter dien je $44.61 te betalen voor het spel, maar nu je 33% korting krijgt, ben je voor $29.89 al klaar...als je voor de reguliere editie gaat tenminste.

Als je liever wat meer krijgt, kun je ook gaan voor de Imperial Edition, wiens prijs van $94.79 naar $63.49 is gegaan. Deze bevat behalve de game ook een Season Pass, digitaal artbook, de soundtrack, twee nieuwe in-game portretten, de digital Chris Avellone adventure module, een digitale kaart van The Stolen Lands én een rode panda als in-game huisdier.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Deep Silver, Owlcat Games of CD Projekt RED, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner