Bespaar nu € 200,- op deze Medion Gaming PC

De ongeschreven regel in de kringen die zich het PC Master Race noemen, is dat je zelf je game PC in elkaar zet. Maar lang niet iedereen heeft daar zin, tijd of de handigheid voor. Speciaal voor die groep zijn er pre-made gaming PC's.

iBOOD heeft nu zo'n apparaat in de aanbieding in de vorm van de Medion Erazer Engineer P10. Deze zwarte kast met blauwe accenten is het thuis van een 10400F Inter Core i5 van 2.9 GHz, GTX 1660 SUPER, 256GB SSD en 16GB aan DDR4 ram. Het is dus zeker niet het sterkste beest, maar zal wel de meeste games kunnen draaien op de gemiddelde settings.

Voor deze luxe betaal je € 999,-, maar enkel vandaag gaat hier 20% vanaf en mag je een trotse eigenaar noemen voor € 799,-. Maar let op! Het is enkel zolang als dat de voorraad hier strekt.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Medion of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: iBOOD

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner