Bespaar grof geld op jouw game-aankopen tijdens de game sale van Wehkamp

Sinterklaas is al Nederland binnengevaren en de Kerstman is zijn slee vol aan het laden. Dat betekent dat winkels overuren draaien. Vooral als ze dan ook nog met de prijzen gaan stunten.

Natuurlijk is het overgrote deel van deze aanbiedingen niet interessant voor GameQuarters doelgroep. Maar een uitverkoop die helemaal om games draait, mag je natuurlijk niet missen. En dat is precies wat Wehkamp nu opgezet heeft.

Nu tijdelijk krijg je tot 35% korting op games via Wehkamp's webshop, waaronder Call of Duty: WWII, Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon en Star Wars: Battlefront 2. Maar ook games die nog moeten verschijnen, kunnen nu met korting gereserveerd worden. Tijdens ons bezoekje op de website zagen we zo Far Cry 5, Mario Party: The Top 100 en Xenoblade Chronicles 2 de revue passeren. Wacht dus niet langer en sla je slag hier.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Wehkamp, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Wehkamp

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner