Begin je YouTube-carrière goed met deze Terratec-capture card

Laten we allemaal even eerlijk zijn. De meeste van ons zouden een spreekwoordelijke moord doen om te kunnen leven als YouTubers als PewDiePie, Markiplier of Jacksepticeye. Leven van Let's Plays is echter een hele opgave. Maar zoals ze weleens zeggen is het goed begin het halve werk.

Daarom willen we jullie wijzen op deze deal van Conrad (klik hier), die de Grabster GC 100 capture card van Terratec heeft afgeprijsd met 10%, waardoor die nu nog slechts € 99,99 kost. Dit apparaat laat je gameplay met opnemen met een resolutie van 1080p, meer dan voldoende voor een beginner, en zou makkelijk in gebruik moeten zijn. Er wordt zelfs software geleverd waarmee je jouw opnames kan bewerken, zodat het enige wat je nog nodig hebt om te beginnen een game, een pc, een microfoon en een YouTube-account is. En wie weet zien we jouw spoedig online.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Conrad of Terrratec, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Conrad

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner