Begin je nieuwe carrière met deze aanbieding van ESport Manager

ESport Manager
18/06/2018
Simulation
nee
PC

eSports, de collectieve term voor competitief gamen op hoog niveau, zijn de afgelopen jaren snel aan populariteit aan het winnen. Rondom games als DOTA 2, GWENT en Call of Duty worden wereldwijd toernooien georganiseerd, met vaak grote geldprijzen voor de winnaars. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd alvorens er een simulator-game zou komen over dit onderwerp.

ESport Manager verscheen gisteren en is zo ongeveer wat je ervan zou verwachten. Dat is echter niet waarom wij erover schrijven. Zoals wel vaker lanceert het spel namelijk met een welkomstkorting, waardoor het in prijs verlaagd is gedurende de eerste week na launch. Hierdoor betaal je tot 25 juni slechts € 8,49 voor het spel als je het hier koopt, wat neerkomt op een korting van 15% ten opzichte van de normale prijs van € 9,99.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door InImages, Valve of Playway, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner