Battlefield V haal je nu met korting bij Game Mania

Battlefield V
19/10/2018
Eind 2016
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Er was een tijd waarin elk najaar een forse strijd losbarstte. Een strijd tussen twee titanen in het first-person shooter-genre: Battlefield en Call of Duty. Maar nu CoD ervoor heeft gekozen de singleplayer links te laten liggen, was de strijd reeds voor de release deels gestreden.

Toch heeft lang niet iedereen die de intentie ertoe heeft Battlefield V¬†ook daadwerkelijk in huis gehaald, hetgeen vaak te maken heeft met de prijs. Immers wilt lang niet iedereen ‚ā¨ 65,- voor een game betalen. Daarom delen we nu graag met jullie dat het spel in de aanbieding is bij Game¬†Mania, waardoor je de reguliere editie van het spel al voor ‚ā¨ 44,98 in huis hebt. Zat je te wachten op de Deluxe Edition? Dan heb nu ook prijs, want die kost nu ‚ā¨ 64,98 in plaats van ‚ā¨ 89,98. Wacht echter niet te lang, want deze prijsverlaging is slechts tijdelijk.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door DICE, Game Mania of Electronic Arts, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Game Mania

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner