Batman: Arkham City krijgt Game of the Year Edition

Batman: Arkham City
21/10/2011
Action adventure
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Vandaag heeft Rocksteady Studios de Game of the Year Edition van Batman: Arkham City aangekondigd. Het complete pakket bevat natuurlijk de volledige game en alle DLC.

Batman: Arkham City - Game of the Year Edition is een compleet pakket met de Challenge packs van Catwoman, Nightwing en Robin. Tevens is het Arkham City Skin and Challenge Map Pack ook inbegrepen. Als extra zit er in het doosje een code om de animatiefilm Batman: Year One te downloaden. Op klap van de vuurpijl zal de laatste DLC, genaamd Harley Quinn's Revenge, ook aanwezig zijn. Batman: Arkham City - Game of the Year Edition verschijnt op 6 september.

Harley Quinn's Revenge is beschikbaar op 29 mei. Deze DLC brengt spelers terug naar Arkham City. Je zult spelen als Batman en Robin, ze nemen het op tegen nieuwe slechterikken in nieuwe omgevingen. Je zult gebruik moeten maken van de vaardigheden die beide personages bezitten om Harley's plan te dwarsbomen. In de PlayStation Store bedraagt het prijskaartje rond de tien euro en op Xbox Live is de content te downloaden voor 800 Microsoft Points.

Bron: GameSpot

Reacties

Schweppes op Maandag 23 april 2012 om 23:31

 Toch altijd lastig als je de gewone versie al hebt... Jammer. Ik verkies een ander spel dan...

Shintaio op Dinsdag 24 april 2012 om 16:43

Idd zeer lastig. Heb dat ook constant voor. Je koopt dan een spel en 6 maand of een jaar later komt er een complete edition uit.. :/. Red Dead Redemption, GTA IV, L.A. Noire, Borderlands, ...

 

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner