Bakugan: Champions of Vestroia komt dit najaar naar Nintendo Switch

De Bakugan-anime is nooit echt doorgebroken in het Westen en de serie wordt ook al jaren niet meer uitgezonden in de Benelux. Dat weerhoudt Warner Bros er echter niet van om een game rondom de tekenfilm naar ons toe te brengen.

Champions of Vestoria brengt een gloednieuw verhaal binnen dit universum naar de Nintendo Switch, dat voortbouwt op de avonturen die we al kennen van de anime en bijbehorende media. Deze game wordt ontwikkeld door Wayforward (Mighty Switch Force, Shantae) met ondersteuning van Spin Master.

“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Spin Master en WayForward om zo alle vechtactie van Bakugan: Champions of Vestroia naar Nintendo Switch te brengen,” aldus Kevin Kebodeaux, Senior Vice President van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De wereldwijde populariteit van Bakugan is onmiskenbaar en spelers van over de hele wereld zullen warmlopen voor deze game.”
 
“Bakugan: Champions of Vestroia breidt de populaire vechtfranchise uit met een nieuwe, spannende en interactieve spelopzet. Denk aan aanpassingsmogelijkheden, competitieve actie, diepgaande strategie en personages en werelden in animestijl waar alle gamers en fans van Bakugan van kunnen smullen,” zegt Simonetta Lulli, Vice President van Spin Master Studios. “De game biedt urenlang speelplezier, of je nu in je eentje speelt of tegen Bakugan Brawlers online.”

“Bakugan: Champions of Vestroia brengt de populairste aspecten van de tv-serie en het speelgoed samen in een authentiek, inspirerend nieuw spel,” aldus Voldi Way, President & CEO van WayForward. “We hebben het speciaal ontworpen voor Nintendo Switch, met unieke gevechten en strategische opties om een Bakugan-team op te zetten en ermee te vechten.”

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner