Baasgevechten Deus Ex: Human Revolution worden verbeterd in Wii U-versie

Deus Ex: Human Revolution
26/08/2011
RPG
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360

De eindbaas-gevechten in Deus Ex: Human Revolution worden in de Wii U-versie wat aangepast. Dit meldde Eidos Montreal.

Eindbaasgevechten vormden één van de grootste kritiekpunten op Deus Ex: Human Revolution; als je er voor koos om het spel zo stiekem en sneaky mogelijk door te spelen, werd je bij elke eindbaas ruw uit je element gerukt omdat deze alleen te verslaan waren door je wapens tevoorschijn te halen. 

Eidos Montreal belooft hierbij dus dat je nu verschillende tactieken zal kunnen gebruiken bij het bevechten van de eindbazen. De maps en locaties van de gevechten zijn aangepast en geoptimaliseerd voor stealth-spelers. Ook zijn er nieuwe hackuitdagingen toegevoegd. Ook zal de AI wat verbeterd worden en zal de Wii U-versie van het spel met alle DLC er gratis bij verschijnen. 

Verder kent het spel nieuwe augmentaties, waarmee je op je GamePad allerlei informatie over je vijanden zult kunnen zien zoals levensmeter, uitrusting en bijgedragen spullen. Als laatste ondersteund de game ook nog eens New Game +. 

Er is nog geen Europese releasedatum van het spel bekendgemaakt, en Eidos Montreal heeft nog geen commentaar gegeven op de vraag of de vernieuwingen ook op PC, Xbox 360 en PlayStation 3 zullen verschijnen.

 

 

Bron: Eurogamer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties

Games Headliner