Baas Xbox onder de indruk van DualSense controller

Bij de lancering van de nieuwe consoles lijken zowel Microsoft als Sony een troef in handen te hebben. Voor de Xbox bestaat de Game Pass, die je toegang geeft tot een gigantische bibliotheek aan spellen. Sony pronkt met een nieuwe controller genaamd DualSense, die met haptische feedback en adaptieve triggers de show probeert te stelen. Dit lijkt bij Xbox baas Phil Spencer te zijn gelukt.

De DualSense wordt geprezen om zijn innovatie en mogelijkheden. Vooral de game Astro's Playroom is een excellente showcase van wat de controller allemaal aan mogelijkheden biedt. Interessant, zo laat Spencer optekenen.

In een interview met The Verge laat de beleidsbepaler weten de controller toe te juichen. Spencer geeft aan dat bedrijven door dit soort innovaties van elkaar moeten leren om elkaar tot het uiterste te dwingen. Ook de Nintendo Wii zorgde bij haar lancering voor innovatie, wat Sony en Microsoft uiteindelijk inspireerde om PlayStation Move en Kinect te ontwikkelen. De vraag is of Microsoft binnen de nieuwe generatie consoles ook nog met een nieuwe controller komt.

Bron: Gamespot

Discord

EnquĂȘte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner