Apex Legends' The Legendary Hunt gaat morgen van start

Apex Legends
04/02/2019
niet beschikbaar
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

The Legendary Hunt, een nieuw evenement in Apex Legends, gaat morgen van start. En daarom is het tijd om alle informatie erover nog één keer op een rijtje te zetten, zodat spelers voorbereid op pad gaan.

Het spannendste wat dit evenement te bieden heeft zijn natuurlijk nieuwe tijdelijk te verdienen cosmetics, waarvan we vandaag al enkele screenshots deelden. Maar dat is slechts het begin. De beste Apex Legends-spelers kunnen het namelijk nu ook tegen elkaar opnemen in de Elite Queue. Spelers die in de top 5 eindigen in een match, komen hier automatisch in terecht en kunnen zo hun vaardigheden op de proef stellen tegenover andere topspelers. Maar als je niet in de top vijf eindigt, vlieg je er ook zo weer uit.

Spelers die in de top vijf eindigen zal naast de Elite Queue nog een leuke verrassing te wachten staan. Eens per dag stijg je dan namelijk direct een volledig Battle Pass level. En dan is handig, want voor de Wraith Night Terror Legendary skin moet je voor 25 juni level 15 met je Battle Pass hebben bereikt.

Bron: Electronic Arts

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner