Aonuma wilde na The Legend of Zelda: Twilight Princess HD zijn excuses aanbieden aan spelers

The Legend of Zelda: Twilight Princess
19/11/2006
Action adventure
nee
Wii, GameCube

The Legend of Zelda: Twilight Princess wordt gezien als een van de beste games voor zowel de GameCube als de Nintendo Wii. Toch heeft producer Eiji Aonuma het gevoel dat hij spelers die deze game gekocht hebben tekort heeft gedaan.

Dat blijkt uit een interview met de Japanner dat op Miiverse werd geplaatst. Hierin gaf hij aan dat hij tijdens het maken van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD de originele game ging herspelen en niet geheel tevreden ermee was.

''Om eerlijk te zijn, toen ik het opnieuw speelde vroeg ik me af waarom sommige dingen zijn gegaan zoals ze gingen en ik heb ook wat negatieve punten opgemerkt die me destijds niet opgevallen waren,'' aldus Aonuma. ''Ik werd er vrij sip van. Ik ben blij dat we deze dingen hebben kunnen oplossen in de HD-versie, maar ik voelde ook de drang om mijn excuses aan te bieden aan de mensen die de originele versies van de game hebben gekocht, ondanks dat ik er zoveel vertrouwen in had toen we het tien jaar geleden uitbrachten. Ik wil terug in de tijd gaan en mezelf zeggen niet zo zelfgenoegzaam te kijken.''

Bron: Zelda Informer

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner