Aas op Prey tijdens de Lunar Sale van Fanatical

Prey (2017)
05/05/2017
First-person shooter
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

We hebben heel, heel, héél lang moeten wachten op een nieuwe Prey, maar in 2017 was het dan eindelijk zover. En hoewel de verwachtingen na zoveel jaren in de development hell niet waargemaakt konden worden, is het wel een verdomd tof spelletje dat het verdient om gespeeld te worden.

Ben jij een gamer op PC, en heb je dit spel van Bethesda nog niet in huis gehaald? Dan is dit allicht wel moment op dat te doen. Op Fanatical is namelijk de Lunar Sale gaande, die bol staat van de aantrekkelijke aanbieding. Prey bijvoorbeeld, kost nu slechts € 19,19, wat een daling van 52% is ten opzichte van de reguliere prijs van € 39,99. En met de code LUNAR8 kun je nog wat extra korting scoren!

Ben jij liever de jager dan de prooi en heb jij je zinnen op Prey gezet? Sla dan snel toe. Over twee dagen is deze aanbieding namelijk weer in het duister van de nacht verdwenen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Bethesda of Arkane Studios, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner