343 Industries zegt geleerd te hebben van Halo 5, maakt niet dezelfde fout met Halo: Infinite

Halo: Infinite
TBA
First-person shooter
ja
Xbox One

Met twaalf games, comics, novels, in-game lore en meer is de Halo-franchise er eentje die je niet makkelijk doorgrond. De uitgebreide wereld is dan ook een van de redenen dat de serie nog altijd de gemoederen bezighoudt. Helaas kleven hier echter ook nadelen aan.

Een plek waar dit goed te zien was, was Halo 5: Guardians, die voor nieuwkomers op momenten erg moeilijk te volgen was. 343 Industries streeft er daarom naar Halo: Infinite toegankelijk te houden, zonder dat er aan diepgang wordt ingeboet. Dit zei Justin Robey, Director of Player Voice, in een recente livestream.

''Halo is een van die series waarbij een hoop spelers waarschijnlijk terugkeren eens Halo: Infinite er is,'' vertelde Robey. ''En we willen er zeker van zijn dat mensen de draad niet kwijtraken, hetgeen een van de dingen was waar mensen over klaagden bij Halo 5. Dus we moeten er zeker van zijn dat er genoeg vlees om de botten zit om het tof te houden voor de fans, terwijl het tegelijkertijd toegankelijk moet zijn voor de mensen die terugkeren naar de serie.''

Even later refereerde Robey naar Kingdom Hearts 3 als een voorbeeld van een soortgelijk probleem, daar die serie een hele hoop spin-offs heeft gekregen die cruciaal bleken voor het begrijpen van de serie in zijn geheel. Of hier lessen uit zijn getrokken kunnen we echter pas zien eens Halo: Infinite eindelijk verschijnt.

Bron: Game Rant

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner