2021 brengt mogelijk een remaster van de originele Mass Effect-trilogie

Mass Effect: Legendary Edition
TBA
Action RPG
nee
PC

Als we inside-bronnen van VentureBeat mogen geloven, zal komend jaar een remaster verschijnen van de eerste drie Mass Effect-games ínclusief de DLC, maar wel zonder de multiplayer van het derde deel.

Voor fans van Bioware's serie een spreekwoordelijk gat in de lucht springen, is het belangrijk om te onthouden dat er wat haken en ogen aan deze onthulling zitten. Zo zijn bronnen slechts bronnen en is er geen garantie dat hun informatie juist is. Bovendien zou de game naar verluidt oorspronkelijk gepland staat voor een suprise release volgende maand, waarmee het op de huidige generatie consoles zou verschijnen. Hiermee is een port voor PlayStation 5 en Xbox Series X niet uitgesloten, maar wel minder waarschijnlijk. De kans dat de remaster de volle kracht van Sony en Microsofts nieuwste speeltjes zal gebruiken is bovendien nihil. Gelukkig is er ook nog wat extra goed nieuws voor bij al deze negatief beladen kanttekeningen.

De reden voor het uitstel, als de bronnen van VentureBeat van juist hebben, is namelijk dat het eerste spel in de serie wat extra liefde krijgt. De originele Mass Effect was een veel kleiner iets dan zijn opvolgers, maar is tevens het uithangbord voor nieuwe spelers die de collectie zouden kopen. Daarom wordt deze naar verluidt grondig onder handen genomen. Wij zijn benieuwd!

Bron: VentureBeat

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner