X-Blades

X-Blades
20/02/2009
Hack and slash, Action adventure
nee
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In den beginne werd het universum geregeerd door twee krachten. Deze krachten waren zeer machtig, maar niet altijd waren ze het eens met elkaar. De Enlightend was de 'goede' zijde, terwijl de 'Dark One' het slechte vertegenwoordigde. Na een eeuwenlange strijd tussen de twee machten, wist het goede te winnen en de Dark One werd verbannen in een Artifact. Helaas werd vervolgens het goede ook in een Artifact verbannen, aangezien het goede en het kwade onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het is het achtergrondverhaal van de game X-Blades, die vele duizenden jaren later van start gaat. Het avontuur begint op het moment dat er een kaart wordt gevonden met daarop de locatie van de Artifacten. Je kruipt in de huid van avonturier Ayumi, welke op zoek gaat naar deze onbetaalbare Artifacts. Uiteraard is het uiteindelijke doel om het kwade te vernietigen.

X-blades stond eerder bekend als 'Oniblade' en werd origineel voor de PC ontwikkeld. Later veranderde het spel van uitgever en werd besloten de game uit te brengen op de PC, Xbox 360 en PS3, echter onder een andere naam. De game kwam vervolgens ook op de Wii uit.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner