Wario Ware: Do It Yourself

Wario Ware: Do It Yourself
30/04/2010
Action, Construction and management
nee
Nintendo DS

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Wario Ware: Do It Yourself is de opvolger van Wario Ware: Touched en is verschenen voor de Nintendo DS. In het spel kun je naast het spelen van de microgames ook je eigen microgames maken en delen.

In de gewone modus van het spel zitten negentig microgames en deze win je over het algemeen door ergens te tikken, iets te verslepen, te krassen of in de microfoon te blazen. Het is eigenlijk het bekende concept van Wario Ware waar je telkens dus een korte handeling uit moet voeren.

Nieuw is het feti dat je je eigen games kunt maken. Via een tutorial leer je hoe alles werkt en vervolgens kun je zelf aan de slag. Je kunt een achtergrond maken, een aantal objecten, een muziekje en vervolgens kun je alles bij elkaar gooien en diverse eisen aan de game stellen. Zo bepaal je bijvoorbeeld hoe objecten bewegen en wat je moet doen om de microgame winnend af te sluiten.

Als je de game klaar hebt kun je hem via Wifi uploaden, waardoor iedereen het spel kan spelen. Als je Wario Ware: D.I.Y. Showcase downloadt via WiiWare, dan is het zelfs mogelijk je creaties met de Wii-Remote op de televisie te spelen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner