The Lord of the Rings: Conquest

The Lord of the Rings: Conquest
09/01/2009
Action
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

The Lord of the Rings: Conquest is een derdepersoons actie-avonturen spel dat gebaseerd is op de gelijknamige films die dit millennium zijn verschenen. In het spel vecht je vrijwel alle epische gevechten uit de films van Peter Jackson na. Dit doe je met vier verschillende klassen die ieder verwijzen naar de personages uit het The Lord of the Rings-universum.

Als een Warrior (Aragorn, Boromir) sla je je tegenstanders met een zwaard aan flarden, terwijl je als een Roque (Frodo, Sam) je tegenstanders van achteren besluipt. Andere klassen waaruit je kunt kiezen zijn de Mage (Gandalf) en de Archer (Legolas). Je kunt overigens ook gewoon in de huid kruipen van de echte karakters wanneer dat verhaaltechnisch aan de orde is.

Een leuk element van Conquest is dat je ook een kwaadaardige verhaalmodus voorgeschoteld krijgt. Hierbij kun je dus onder andere in de huid kruipen van Saruman en zijn onderdaan Grimá Wormtonque. Uiteraard bevat het spel een coöperatieve spelmodus en kunnen fans het ook tegen elkaar uitvechten.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner