Guitar Hero: Metallica

Guitar Hero: Metallica
29/05/2009
Music, Party
ja
PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii

Ratings

Stem (1 stem)

91

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Guitar Hero: Metallica is de tweede Guitar Hero spin-off die zich mag focussen op een wereldberoemde band. In dit deel is het dus de beurt aan de legendarische helden van Metallica, die tijdens hun tweejarige tour hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van het muziekspel. De game heeft veel aspecten die overeenkomen met Guitar Hero: World Tour, waaronder het maken van eigen nummers en deze te delen via GHTunes.

Maar in Guitar Hero:¬†Metallica kun je naast talloze Metallica-hits, ook enkele vernieuwingen verwachten. Zo bevat het spel een extra hoge moeilijkheidsgraad voor de drummers, te weten Expert+. Verder zijn er voor de fans allerlei extra's te vinden in¬†Guitar Hero: Metallica. Zo is er een modus genaamd ‚ÄėMetallifacts‚Äô. Hierbij start je √©√©n van de 28 Metallica-nummers op en krijg je vervolgens alle informatie die je wilde weten over het desbetreffende nummer. Daarnaast krijg je bij elk nummer toegang tot een ‚Äėmaking of‚Äô, backstage-momenten en nog v√©√©l meer bonusmateriaal als posters en gig-notes.

Speciaal voor de game hebben de vier bandleden aan motion capturing gedaan, waardoor alle bewegingen vloeiend worden nagebootst. Ook lijken de rockers visueel op hun evenbeeld, waardoor het net lijkt alsof je naar een echt Metallica-concert zit te kijken. Bekende Metallica-nummers als 'Enter Sandman', 'Master of Puppets' en 'Nothing Else Matters' passeren in Guitar Hero: Metallica de revue. Natuurlijk zijn er ook nog 21 additionele liedjes die uitgekozen zijn door de leden van Metallica, waardoor het aantal nummers rond de 50 komt. Dit kan meer worden naarmate je het meest recente album van Metallica, Death Magnetic, tegen betaling in huis haalt.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner