Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies
23/07/2010
Action RPG, Adventure, RPG
ja
Nintendo DS

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

In Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies kruipt de speler in de huid van een beschermengel. Als beschermengel is het aan jou om de mensen van de fantasierijke wereld te helpen en hun tevredenheid te offeren aan een heilige boom. De opdrachten bestaan vooral uit het verslaan van vijanden.

Als speler is het zaak om bij het begin van Dragon Quest IX jouw eigen personage te ontwerpen. Hierbij is, zeker voor Nintendo DS-proporties, aan alles gedacht. Zo kun je het hele uiterlijk en de kleding van jouw held kiezen. Bij het begin van de game zijn er vrij weinig kledingstukken om uit te kiezen, maar tijdens de game komen hier meer dan duizend nieuwe stukken bij. Deze variëren van pantsers tot jurken.

Je mag dan een held zijn in het verhaal van Dragon Quest IX: je kan het echter niet helemaal in je eentje opknappen. Het is dan ook mogelijk om een aantal vrienden te maken en samen met hen een team te vormen. Hierbij kun je kiezen uit vele verschillende klasses en specialiteiten. Tenslotte bevat Dragon Quest IX ook nog een multiplayermodus.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner