DJ Hero

DJ Hero
30/10/2009
Music, Party
ja
PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Wii

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

DJ Hero - een nieuwe franchise in de alom bekende 'Hero-reeks' - is een videospel waarbij je met behulp van een draaitafel allerlei trance, dance en hip-hop-nummers moet spelen. Zo kun je net zoals een echte DJ leren scratchen, samplen, draaien en op knoppen drukken. Net zoals Guitar Hero gebruik je hierbij de blauwe, rode en groene knop om nummers tot een goed eind te brengen.

Een verschil met Guitar Hero is dat DJ Hero zich - in plaats van rock - voornamelijk focust op trance-muziek. Logisch, daar zijn draaitafels uiteraard voor bedoeld! In totaal zijn er meer dan honderd verschillende 'mash-ups' te vinden. Dit zijn nummers waarbij twee meestal totaal verschillende nummers door elkaar worden gemixt.

Artiesten die in het spel zoal vertegenwoordigd zijn, zijn de  Black Eyed Peas, 50 Cent, Marvin Gaye en N.E.R.D. De mash-up zijn overigens niet door ontwikkelaar FreeStyleGames ontwikkeld, maar door de wereldbekende DJ's DJ Shadow, DJ Z-Trip en DJ AM. Net zoals Guitar Hero kan DJ Hero maandelijks op Downloadable Content rekenen.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste DJ Hero nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
20%
Meer video-content
27%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
27%
Meer van alles
27%
Totaal aantal stemmen: 15 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner