Castlevania: Lords of Shadow

Castlevania: Lords of Shadow
07/10/2010
Action adventure
nee
PlayStation 3, Xbox 360

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Castlevania: Lords of Shadow speelt zich af in het zuiden van Europa gedurende de middeleeuwen. Het hoofdpersonage in de game is Gabriel Belmont, welke lid is van de 'Brotherhood of Light'.

Deze groepering beschermt de onschuldige mensen tegen monsters met bovennatuurlijke krachten. Nadat de vrouw van Belmont genaamd Marie wordt vermoord, wordt haar ziel in het eeuwige gevangen gehouden. Hierdoor is ze levend noch dood. Ze zal in het spel fungeren als gids om Belmont naar zijn bestemming te leiden.

Tijdens het avontuur kom je diverse personages tegen en zul je het opnemen tegen allerlei duistere monsters. De bedoeling is om de drie facties van The Lords of Shadows te verslaan. Naast de vele gevechten zul je regelmatig bezig zijn met het oplossen van puzzels.

Kojima Productions heeft besloten om de game aantrekkelijk te maken voor mensen die nog niet met Castlevania bekend zijn, maar daarbij laat het bedrijf de basis van de Castlevania-games wel intact. Vampieren en weerwolven zijn wederom van de partij, maar er zal ook een aantal nieuwe vijanden zijn. 

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Castlevania: Lords of Shadow nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner