Anno 1404

Anno 1404
25/06/2009
Strategy
nee
PC

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Anno 1404, in Amerika ook wel bekend onder de naam Dawn of Discovery, is een game waarin je jouw eigen imperium op kan bouwen. Nieuw in dit deel is het feit dat je "The Orient" mag verkennen, het Midden-Oosten. Verder heeft de game een duidelijke grafische update gekregen in vergelijking met zijn voorgangers.

Belangrijk is om de inwoners van je grondgebied (bestaande uit verschillende eilanden) gelukkig te houden door ze te voorzien in hun behoeften. Dus het plaatsen van visserijen, ciderplantages en houthakgebouwen is van levensbelang in deze game.

Ook is handel een belangrijke pijler: je kunt met andere landen producten of grondstoffen uitwisselen tegen een degelijke prijs. Wanneer je echter anderen op de zenuwen werkt, zullen deze je mogelijk aanvallen. Te vriend houden is dus ook een belangrijk gegeven.

De game kent een campaign met een missie-structuur, in feite bedoeld om je kennis te laten maken met het spel en een gigantisch imperium uit te bouwen. Er zijn vele quests te voltooien, nieuwe gebouwen te unlocken en de missies succesvol af te ronden. Ook is het mogelijk een game in te delen naar eigen wens: alles is instelbaar en een game kan mogelijk oneindig doorgaan.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner