2Moons

2Moons
30/07/2007
MMORPG
ja
PC

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

2Moons is een MMORPG van Acclaim Games. De game wordt geheel gratis aangeboden. De game is in een vroeg stadium enkel in Korea uitgebracht. Acclaim Games brengt deze titel nu dus ook in het Westen uit. De oorspronkelijke game heette Dekaron en werd door de studio GameHi ontwikkeld.

In de game zul je allereerst een personage moeten cre√ęren waarmee je de wereld rondreist om verschillende opdrachten uit te voeren. In het begin kun je zes klassen kiezen waaruit je je personage samen kunt stellen. Elke klasse heeft zijn eigen speciale gameplay.

Allereerst zijn er de Azure Knights. Dit zijn ridders die gebruik maken van verschillende handwapens als zwaarden en bijlen. Ten tweede is er de Segnale. Deze moeten het vooral hebben van spreuken. Ook de derde klasse, de Incar Magican, maakt vooral gebruik van offensieve toverspreuken. De vierde klasse is de Segita Hunter. Dit zijn jagers die gebruik maken van pijl en boog. Vicious Summomers vormen de vijfde klasse. Zij kunnen andere wezens oproepen voor hulp. Tot slot zijn er nog de Bagi Warriors.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner