Releasedatum Rollercoaster Tycoon World verzet

RollerCoaster Tycoon World
2015
Construction and management
ja
PC

Rollercoaster Tycoon World is uitgesteld. De game komt nu beginn 2016 uit in plaats van 10 december dit jaar. Dit is al de tweede keer dat de releasedatum van de game is verzet; de game stond origineel op de planning voor begin 2015.

Nvizzio Creations, de ontwikkelaar van RCTW, meldde de vertraging in een blogpost op Steam afgelopen vrijdag 13 november. De reden van het uitstel is dat de ontwikkelaar eerst aan de slag wil gaan met de feedback die ze hebben gekregen aan de hand van het beta-weekend.  

"Onze hoogste prioriteit is nog steeds het neerzetten van een game waar we trots op zijn, een game die kwaliteit van de vorige versies kan evenaren. Met deze extra tijd kunnen we precies dat doen" , aldus Nvizzio Creations.

Met de extra tijd willen ze een aantal functies toevoegen aan de game en bugs en glitches wegwerken. Ze beloven in de komende maanden de community up-to-date te houden door onder andere livestreams en blogs. In december komt er een tweede beta-weekend en dan wordt ook de definitieve releasedatum bekend gemaakt.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner