Live verslag: E3 persconferentie Ubisoft

Om 24:00 begint de derde presentatie van de E3, welke gehouden wordt door Ubisoft. Titels als Assassin's Creed: Unity en Tom Clancy's: The Division kunnen we verwachten, dus dat wil je natuurlijk niet missen. Heeft je moeder je van je computer geschopt omdat je moet gaan slapen? Geen nood, je kunt de laatste nieuwtjes over Ubisoft vinden in dit artikel. De conferentie is ook live te volgen via Twitch.

0:00: De conferentie is begonnen en we beginnen met een trailer. Het is onze eerste blik op Far Cry 4! De trailer toont iemand die wordt tegengehouden bij de grens van Kyrat en daarna worden al zijn vrienden vermoord. Daarna zien we de belangrijkste vijand, die blijkbaar grappig moet zijn. Een nieuwe Vaas dus. Het ziet er allemaal weer erg mooi uit.

0:06: Een ontwikkelaar vertelt wat over Far Cry 4. Naar zijn zeggen kom je naar de grens met een paspoort en wat geld. En daarna? 'You're fucked'. Wat een leuke ontwikkelaar.

0:09: Ubisoft laat Dance Central 2015 zien. We kunnen gaan dansen op de laatste hints. Mensen kunnen ook zelf een video opnemen waarna andere mensen gebaseerd op jou kunnen dansen.

0:11: Nu komt Ubisoft met Just Dance Now. Een mobiele app waardoor veel mensen met z'n allen kunnen dansen op hetzelfde nummer via hun mobiel. Nu gaan een paar mensen op het podium dansen, waaruit maar weer eens blijkt dat Ubisoft nog steeds niet doorheeft dat niemand op de E3 Just Dance boeit.

0:16: Het is weer tijd voor echte games. Tom Clancy's: The Division is aan de beurt met een nieuwe trailer. We krijgen te zien hoe New York veranderd is van wereldstad tot een apocalyptische stad. Jij hoort bij 'the division' en je taak is om New York weer terug te nemen. Helaas zien we enkel cinematische beelden, en geen gameplay.

0:22: Nu zien we een nieuwe trailer van de racegame The Crew, een next-gen game die een wereld bevat van Amerika van west naar oost. Dit is allemaal te spelen zonder enige vorm van een laadscherm. We krijgen gameplay te zien en opnieuw zien we prachtige graphics. The Crew krijgt een beta op 23 juli. Je kan je inschrijven via de site van The Crew. Er wordt een releasedatum bekendgemaakt! Deze valt op 11 september.

0:28: Assassin's Creed: Unity krijgt een nieuwe trailer welke opnieuw laat zien dat de game met vier spelers te spelen is. De trailer blijft beperkt tot cinematische beelden met een catchy muziekje. Overigens toont de trailer de bestorming van de Bastille.

0:34: We zien een trailer die de singleplayer toont. Blijkbaar heeft de protagonist wat nieuwe trucjes om te klimmen. De speler komt een lijk tegen, waardoor je een zij-missie tegenkomt welke je vraagt om de moordenaar te zoeken. Het gevechtssysteem lijkt niet al te veel veranderd te zijn, al kun je wel zien hoeveel health een vijand nog over heeft. Via het adelaarsoog kun je vijanden door muren heen zien. Soms krijg je de mogelijkheid om een zij-missie aan te gaan, waarbij de moeilijkheid aangegeven wordt. Deze zij-missies zijn dus te spelen met vier mensen.

0:41: Ubisoft kondigt Shape Up aan, een fitness game. Dit is een Xbox One exclusive die volgens Ubisoft geen irritante trainers en verplichtingen tot selfies heeft. In november kunnen we de game verwachten. De ontwikkelaar zegt dat je meer zin hebt om te fitnessen als je gamet. De Kinect kan je complete lichaam transporteren in de game. Er wordt een demo getoond waarin twee mensen tegen elkaar strijden om het beste te dansen, wat online kan.

0:47: Er wordt nog een demo getoond van Shape Up. Twee mensen strijden tegen elkaar om de meeste push-ups te doen.

0:50: De UbiArt Framework game Valiant Hearts: The Great War is aan de beurt, de game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. We zien een nieuwe trailer welke alle personages voorstelt.

0:55: Er wordt een compleet nieuwe game getoond. Het is een multiplayer game waarin kidnappers vechten tegen de politie. De politie-eenheid moet de gekidnapte redden en de ontvoerders moeten ervoor zorgen dat zij niet in de handen valt van de politie. Nadat één ontvoerder sterft, keert hij niet terug. Het gaat trouwens om een first-person shooter, de titel blijft nog onbekend. Er wordt een demo getoond.

0:58: Muren en de vloer kan kapot gemaakt worden met explosieven. Hierdoor kunnen er verschillende manieren gebruikt worden om in een gebied te komen. Het blijkt om Tom Clancy's: Rainbow Six Siege te gaan. Platformen en een releaseperiode worden niet genoemd al werd de demo gespeeld op de PC.

1:00: De conferentie is afgelopen.

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner